033 20 35 049

SUPER Barbecue en Oven Reiniger

Super Barbecue en Oven Reiniger is een multifunctionele en handige spray in een. Verwijderen van alle (ingebrande) vetten in uw oven, barbecue, grill(plaat), magnetron, airfryer en frituur. Door de krachtige werking van het product is uw apparaat na gebruik van de Super BBQ en Ovenreiniger weer als nieuw!

Barbecuen is geweldig! Maar het schoonmaken van de barbecue is iets minder leuk. Zeker bij vaak gebruikte barbecues is het een grote uitdaging om de barbecue weer helemaal schoon te krijgen. Gelukkig is er de Super Barbecue Reiniger. Uitgevonden door echt grillmeisters!

Waarom werkt de barbecuereiniger zo goed? Het product is van origine ontwikkeld voor gebruik in de professionele horeca voor het reinigen van grill, ovens, barbecues en frituur. Door de krachtige grondstoffen en de hoge concentratie durven we te stellen dat de Super Barbecuereiniger de krachtigste is!

Kan je alleen je barbecue reinigen? Nee! Met de Super Barbecue en Oven reiniger kan je:
– Reinigen van ovens
– Verwijderen van ingebrande vetten
– Reinigen frituurpan
– Reinigen Airfryer
– Schoonmaken frituurketel
– Schoonmaken koekenpan
– Schoonmaken grillplaat

Wist dat je barbecue reiniger zelfs een zeer goede velgenreiniger voor de auto is? Wat?? Ja, door het rijden en remmen met de auto worden de velgen vies met remvloeistof en overige vervuiling. De barbecuereiniger werkt goed tegen ingebrande vetten en dus ook tegen remvloeistof op de velgen. 

Contact via WhatsApp
Stel een vraag!