033 20 35 049

Laurens IJzerwaren en Gereedschappen Leusden krijgt per 1 juli 2023 een nieuwe naam.

Eigenaar Kenneth van Gelderen neemt Laurens IJzerwaren en Gereedschappen over.

Met groot genoegen kondigen wij de bedrijfsovername aan van Laurens IJzerwaren en Gereedschappen Leusden B.V. door Kenneth van Gelderen. Deze overname markeert niet alleen een nieuwe fase voor het bedrijf, maar ook een voortzetting van het levenswerk en gedachtengoed van de voormalig eigenaar, Laurens Harbers.

“Voor mij persoonlijk is dit een hele bijzondere stap. Mijn betrokkenheid bij het bedrijf begon bij de start in december 2011 en sinds december 2016 heb ik de rol als bedrijfsleider voor vestiging Leusden op mij genomen. Na het plotselinge overlijden van Laurens in november 2021 stond ik voor de lastige taak om ineens de dagelijkse leiding van het bedrijf op me te nemen. Het was een grote schok voor iedereen, maar heb mij met vastberadenheid en toewijding ingezet om de ingeslagen koers voort te zetten”

“Zie het als een soort eerbetoon aan Laurens’ nalatenschap en de invloed die hij heeft gehad op het bedrijf. Dankbaar ben ik voor het vertrouwen en de kansen die Laurens mij heeft gegeven gedurende mijn tijd bij het bedrijf. Ik heb veel van hem geleerd en zal zijn visie en waarden blijven uitdragen.”

Met deze overname start een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf en er zal een naamswijziging worden doorgevoerd, waarbij het bedrijf verder zal gaan onder een nieuwe naam; Toolbox IJzerwaren en Gereedschappen.

Toolbox staat symbool voor een uitgebreide verzameling gereedschappen en hulpmiddelen die essentieel zijn voor elke soort klus, en dat is precies wat wij te bieden hebben.”

Het team heeft de ambitie om Toolbox verder te laten groeien en het assortiment uit te breiden met innovatieve producten die aansluiten bij de veranderende behoeften van klanten. Wij zijn vastbesloten om de hoge klanttevredenheid voorop te stellen en dezelfde service en kwaliteit te leveren zoals de klanten nu gewend zijn. Hoewel de naam verandert, blijft het team, de service en de hoge kwaliteit, waar Laurens IJzerwaren en Gereedschappen Leusden om bekend stond, onveranderd.

Bij Toolbox Leusden kun je nog steeds terecht voor een ruime keuze aan A-merken hand-, elektrisch en tuingereedschap. Of je nu op zoek bent naar bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk, lijm & kit, loodgietersmateriaal of elektra, je zult het hier vinden. Met maar liefst 14.000 artikelen op voorraad, is Toolbox in staat om aan de behoeften van consumenten en vakmensen te voldoen, ongeacht hun vakgebied. Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie, techniek, groenvoorziening of andere sector. Toolbox heeft alles wat je nodig hebt!

Kenneth van Gelderen

Contact via WhatsApp
Stel een vraag!