033 20 35 049

check ONS ASSORTIMENT

Hier vind je een compleet overzicht van onze diverse productgroepen. Samen met leveranciers bieden wij een compleet programma voor professionals en DHZ.
0 Artikelen
AANTAL GROEIT IEDERE DAG!

IJZERWAREN

Toolbox staat bekend om zijn uitgebreide assortiment ijzerwaren. Ontdek een breed scala aan hoogwaardige ijzerwaren, waaronder (losse) bouten, moeren en schroeven, balkdragers, hoeken en nog veel meer.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

Grabber

Alligator

Handgereedschap

Of je nu een professional bent of gewoon wat basisgereedschap nodig hebt, we hebben voor elk project het juiste gereedschap. Van hamers en tangen tot schroevendraaiers en zagen, ons assortiment handgereedschap is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen. Met duurzame materialen en ergonomische ontwerpen zorgen we ervoor dat je efficiënt en nauwkeurig kunt werken.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

Melkmeisje

Elektrisch Gereedschap

Van boormachines en decoupeerzagen tot schuurmachines en slijpmachines, ons assortiment biedt de nieuwste technologieën en betrouwbare prestaties.
Verhoog je productiviteit en behaal professionele resultaten met ons elektrisch gereedschap van topkwaliteit.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken​

Starmix

Hang & Sluitwerk

Hier ontdek je een uitgebreid assortiment van hoogwaardig hang- en sluitwerk voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar sloten, scharnieren, deurkrukken of raambeslag, wij hebben de oplossingen die jouw huis of bedrijf veilig en functioneel maken.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

KFV

NEmef

Winkhaus

Installatiemateriaal

Ons assortiment installatiemateriaal biedt een breed scala aan producten die jou kunnen helpen met het aanleggen van bijvoorbeeld waterleidingen, luchtkanalen, pvc afvoeren of CV.

Met de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid, stellen onze installatiematerialen je in staat om efficiënt en professioneel te werken. Ontdek ons assortiment en maak elke installatieklus een succes!

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

Pipelife

Wavin

Elektra

 Van kabels en schakelaars tot stopcontacten en verlichting, wij bieden hoogwaardige elektrische producten voor zowel professionele elektriciens als doe-het-zelvers.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

ABB

Attema

Lijm, Kit, Pur en Tapes

Onze lijmen en kitten bieden sterke hechting en duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor diverse materialen en projecten. Met onze pur-schuimen kun je isoleren en afdichten met uitstekende resultaten. Daarnaast bieden we een breed scala aan tapes, zoals ducttape, isolatietape en klittenband, om al je bevestigings- en herstellingsbehoeften te vervullen.

WIJ LEVEREN o.a. de volgende merken

En veel véél Meer...

Merken zoals: Gardena Vero Solide Felco Silky De Wit Freund Gloria Aspen Benegas Light MPM Valma Motip

Contact via WhatsApp
Stel een vraag!